Wat was de stap die jouw leven veranderde?

Chanou Butzelaar

Keuze

De stap die mijn leven veranderde was mijn keuze om voor een jaar naar Australië te gaan om daar te werken en rond te trekken. Ik was 20 en nog nooit zonder mijn ouders buiten Nederland of België op vakantie geweest, had nog nooit gevlogen en mijn Engels was zeer beperkt. Dat ik toch uit mijn comfort zone ben gestapt en het ‘gewoon’ gedaan heb, heeft mij zo enorm veel gebracht! Ik ben opener geworden, weet dat ik op mijn eigen oordeel kan vertrouwen en heb ontdekt uit welk hout ik gesneden ben op momenten dat het even tegenzit. Ik heb voor mezelf leren zorgen, ben onafhankelijker en zelfstandiger geworden en mijn Engels is enorm verbetert! Al deze eigenschappen zijn nu de basis waar ik de rest van mijn leven op terug kan vallen.

Stappen zetten

Natuurlijk heb ik meer grote en kleine stappen in mijn leven gezet die wel het nodige hebben veranderd. Maar de meest omvangrijke stap is eigenlijk wel dat ik in 2013 ervoor gekozen heb om mijn eigen bedrijf te starten. Na 20 jaar als management assistente gewerkt te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en besloot voor het ondernemerschap te gaan. ‘En als ik eenmaal iets in m’n kop heb, heb ik het niet in m’n kont’, roep ik altijd! En zo is op 1 mei 2013 CB Support ontstaan. Onder deze naam verleen ik assistentie en coaching op het organisatorische en secretariële vlak en (basis) online marketing.

Ondernemen

Iedere dag weer ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik leer dagelijks nieuwe dingen en moet regelmatig nieuwe keuzes maken. Ik geniet van het ontmoeten van nieuwe ondernemers en de motivatie en passie die hun drijft om te ondernemen. Ook de vrijheid en zelfstandigheid bevallen me super goed. Zo goed zelfs dat ik naast CB Support ook Stappenzetter.nl gestart heb. Met Stappenzetter.nl bundel ik mijn ervaringen als ondernemer en management assistente om andere ondernemers te helpen hun droom of missie waar te maken.

Wat ik doe

Ik help ondernemers door op een praktische manier lucht, ruimte en mogelijkheden in hun bedrijf te scheppen, zodat zij weer de nodige stappen vooruit kunnen zetten om hun doelen te halen.

Mijn missie

Mijn missie is om ondernemers te versterken door ze te helpen mooie sterke stappen te zetten in hun bedrijf zodat zij hun droom of missie waar maken en meer vertrouwen, klanten en inkomsten krijgen.

 

Welke stap zet jij vandaag

om jouw droom of missie te bereiken?