Stappenplan Training

Wil jij meer overzicht in je onderneming hebben? Dat je stap voor stap vooruit kunt en weet hoe je je doelen moet bereiken? Dan heb ik een perfecte methode voor jou die ik je laat zien in de Stappenplan Training!

In deze training leer je hoe je voor jezelf een helder plan maakt dat je helpt meer overzicht te creëren en een goede planning te maken.

Stappen zetten
1-op-1 coachingsessie

Los Loop sessie (1-op-1, dagdeel)

Als je begint als zelfstandig ondernemer ben je enthousiast en gedreven. Je zit vol wensen en ideeën en ondanks je onzekere toekomst ga je er vol goede moed en energie tegenaan. Met het doel gelukkig te zijn en een succesvol bedrijf neer te zetten.

Toch knaagt dat stemmetje in je achterhoofd;

  • doe ik het wel goed?
  • Kan ik meer dan er nu uitkomt?
  • Zit ik wel op de goede weg?
  • Ik weet niet zeker of ik dit wel wil, maar wat moet ik anders?

Rode Loper Traject (6 maanden)

Als (startende) ondernemer kan het wel eens overweldigend zijn als je er achter komt wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen ondernemen. Zaken die voorheen bijzaak leken, blijken nu juist heel belangrijk te zijn voor de voortgang van je bedrijf. En het lijkt of je ineens van heel veel zaken ‘verstand’ moet hebben.

Je hebt wellicht geprobeerd om je deze zaken eigen te maken door je te abonneren op nieuwsbrieven, boeken te lezen, trainingen te volgen of bij anderen te informeren hoe zij het doen, maar het is je nog niet gelukt om de juiste stappen te zetten om van je onderneming een succesvol bedrijf te maken.

Coach Traject